Tervehdys yhteistyökumppani

[videoembed type=”youtube” width=”680″ height=”480″ shadow=”shadow-medium” url=”http://www.youtube.com/watch?v=EW4a18MPiwc” id=”0″]

Nykyisen yläkerran päävuokralaisemme PlugIt Finland Oy:n siirtyessä uusiin tiloihin Ruoholahteen tarjolla on luovan alan yrittäjälle tai friikulle erinomainen työtila ”siellä missä tapahtuu”. Katso oheisesta pikaisesti kuvatusta videosta miltä uusissa tiloissasi näyttää nyt. Tilat ovat valmiiksi kalustetut ja netit sun muut toimivat. Talossa on myös varashälyttimet. Vuokraan (sovitaan erikseen) sisältyy oikeus edelleen vuokrata alakerran A-studiota (GreenScreen/Audio) omille asiakkaille sekä talon kamera-, valo- etc. kaluston käyttö.

Tila vapautuu maaliskuun 2014 alusta. Kysy lisää asiasta Eralta, era@spacewhale.fi (040-485 7940).