Tervetuloa digiaika 🙂

 

X3-RACK_P0AWN_Right_XL

Viimeiset 5 vuotta kelvollisesti palvellut Alesis Multimix 16 -mikseri/äänikortti vaihdetaan koko talon kattavaan Behrun X32 räkkimikseriin sekä digisneikkiin. Tarkoituksena on standardoida alakerran äänen livetallennus ja Behringer X32:n räkkimalli näyttää meille ihanteelliselta 32-kanavaiselta PC/Mac-ratkaisulta. Olen noin vuoden lukenut mm. Gearslutzin aika mainioita X32 threadeja, jotka toista vuotta sitten alkoivat kauhistelusta kuinka joku Behringer muka voisi ikinä tehdä mitään ”hyväsoundista” tai kestävää.

Nyttemmin ammattilaiset jo todistelevat hankkimansa laitteen puolesta.. yli 60.000 myytyä digimikseriä on kieltämättä varsin vaikuttavaa. Räkkimallissa on 16 Midaksen suunnittelemaa etaria ja lisävarusteena saatavassa S-16 digisnakessa toinen mokoma lisää.

X3-RACK_P0AWN_Rear_XL

Palaamme tarkemmin rapottien muodossa asiaan kunhan laitteet saapuvat Lauttasaareen ja päästään asentelemaan ja ihmettelemään..

-Era