Taas on puuhattu, kaikenlaista.Vaihdoin sisuskalut isoon, pyörillä olevaan softivaloon. Valokuvakäyttöön tarkoitettu kama lähti pois ja pitkäaikaisvarastointiin, tilalle tuli 2 x 58W loisteputket ja eteen softiframe. Tämä viritelmä tekee erinomaisen nättiä, pehmeää valoa. Tehoa saisi ehkä olla hieman enemmän, mutta moneen käyttöön valaisin tulee toimimaan mainiosti.

Greenscreen maalattiin ties kuinka monenteen kertaan – jälki on nyt niin hyvää kuin mihin rautakauppamaalilla pystyy. Tällä voi jo tehdä töitä, mutta ero Roscon maaliin on selvä – kyse on lähinnä kiillosta. Rautakaupan ”himmeä” maali on vain mukamashimmeää – tämän totesimme jo alkuvaiheessa. Jos kyseessä olisi vain yksi suora taustaseinä, kiilto-ongelman saisi hyvin haltuun sopivalla valaisulla. Mutta ”avaruustaustassa” on kaaria vähän joka suuntaan, ja ne keräävät aina kiiltoja johonkin kohtaan, valon suunnasta riippumatta. Ei kun marsmars kauppaan, ja yksi kerros Roscoa päälle niin eiköhän homma saada haltuun.

Akustointiurakkakin etenee, soittotilan päälle rakennettiin vastaavaa akustokattoa kuin greenscreenilläkin on. Tukirakenne on kunnossa, osa akustolevyistä jäi viellä tässä sessiossa nostamatta paikalleen. Ei enää mene pitkään ennen kuin päästään laittamaan kamoja paikalleen (heh, näin olen toki ajatellut jo pari viikkoa).