Edellinen greenscreenalueen akustokatto oli vähän hutera viritelmä. Teimme sen uusiksi tuhdimmasta tavarasta ja nythän se toimiikin sitten oikeinkin hienosti. Menestyksen innoittamana teemme luultavasti samanlaisen lasketun akustoinnin soittotilan kattoon. Teimme myös kolme uutta akustosermiä jotka asetettiin lepäämään rautapalkkien päälle – toimivat myös kevyen tavaran (kapalevyt, caset yms.) varastointiin. Tässä vaiheessa lienee maininnan arvoista että olemme olleet oikeinkin ekoja rempan suhteen – kaikki mitä suinkin on voinut uusiokäyttää on hyödynnetty – esim. seinien purkumateriaali käytettiin tarkasti hyväksi ja vanhalta kämpältä mukaan otetut akustolevyt, sermit jne. ovat saaneet kaikki uuden kodin.

Uudet loisteputketkin tulivat, laitoimme ne paikalleen greenscreenvaloihin – Philips TL-D 90 De Luxe 58W 930 – 150cm (MASTER) putkissa pitäisi olla korkea CRI (värintoistokyky) ja aika tarkkaan oikea värilämpötila (3000 K). Tässä vaiheessa menemme siis tungstenvalojen mukaan, koska käytössä on myös punapäitä jne. kuumia lamppuja loisteputkivalaisinten lisäksi. Tarvittaessa noihin on toki helppo hommata 5600 K putket jos joskus päädymme siirtymään päivänvalon värilämpötilaan (tai jokin keikka sitä vaatii).