Jesh – lattiat ovat nyt paikallaan, mukaanlukien greenscreenin lattia vaikka se onkin tässä kuvassa täynnä kamaa suojamattojen päällä – siellä alla se on kuitenkin! Screeni maalataan vielä kerran, moltonverhot tulevat myöhemmin, mutta tässä vaiheessa voinee jo julistaa kuvausvalmiuden (kun pari tuotantoa on jo tehty, heh).

Tervetuloa siis!!

Loppuosa studiosta sai messumaton, kahdessa eri värissä – rempan teema on ollut kierrätys ja se, että kaikki olemassaoleva materiaali koitetaan hyödyntää. Poppitila on nyt tumman [blockquote type=”blockquote_line” align=”right”]Klikkaa 360 asteen panoraama suuremmaksi[/blockquote]turkoosin vihreä, asiakasnurkka ja kuvauspuolen ”tuotanto-osasto” tummanharmaita. Kirjoa lisäävät greenscreenin mustat suojamatot ja rumpujen alle oli ihan pakko laittaa violetti.

Niin tosiaan, laitoimme kannusetin pystyyn, kun soittotilan lattia kerran oli jo kutsuvasti valmiina. Toistimme Eran kanssa aiemman kolistelutestin nyt täydellä kannusetillä – mättö kuuluu hiljaisesti vielä kadulle asti, mutta ei taida häiritä ympäristön asuntoja lainkaan – loistavaa.

Soundi oli aika miellyttävä: SW4 ei ole ihan yhtä kuiva akustisesti kuin edellinen studiomme oli, mutta se voi olla vaan hyvä asia. Ei tämä kuitenkaan mikään kaikukammio enää ole, akustointiponnistelumme ovat kantaneet hedelmää.

http://eki.pp.fi/spacewhale/PanoWWW/SW4_Panorama1.html