Taas pari hyvää remppapäivää takana. Soittotilan seinälle nostettiin akustosermi ja teimme myös toisen 3 x 1,6 metrisen sermin seuraavaan ikkunavälikköön. Yli jääneet vuorivillanpalat pakattiin sorttiin lähtevään jätteeseen – näin pääsimme vihdoin eroon jaloissa pyörineistä vuorivillalevyistä, inhottavaa kamaa olivat nuo, sano.

Greenscreenin keskiosaan kyhäsimme lasketun akustokaton – eka viritys on vähän huteran oloinen ja epäsiistikin, teemme tuon varmaan vielä toiseen kertaan tuhdimmasta kamasta. Myös suti on taas heilunut – ekan satsin maalia riitti nippa nappa saumojen päälle – seuraavaksi sitten vedämme vielä koko greenscreenin, varmaan pari maalauskertaa vielä. Sitten alkaakin jo olla toivon mukaan valmista. Asiakassohvalta otetussa panoraamakuvassa Era rentoutuu pitkän rupeaman päätteksi.