Homma etenee aikataulussaan, osittain jopa edellä sitä. Lauantaina Era kävi päivällä rakentelemassa yläkerran tarkkaamoa, messumattoa lattialle, pari akustolevyillä täytettyä isoa sermiä pehmentämään ensiheijastuksia, muutama lamppu Ikeasta ja niin edespäin. Illalla kuvausstudion remontti lähti tosissaan käyntiin – saimme työmaakopin purettua ilman isompia ongelmia. Sunnuntaille jäi ison seinän purku.

Era jatkoi yläkerran huoneen parissa, puolilta päivin mukaan liittyivät Eki, Teemu ja Jones (kiitos vielä kerran avusta!) purkamaan isoa seinää. Se kaatui aika ripeään tahtiin kun töitä teki kolme äijää ja lauantain rupeamasta viisastuneina olimme hommanneet paikalle toiset tikkaat, toisen ruuvinvääntimen jne.

Isomman seinän sisältä löytyi myös uusiokäyttöön meneviä vuorivillalevyjä – niillä akustoimme soittotilan päätyseinän. Saimme ehjänä talteen myös vanerilevyjä, koolausta yms. Puolen metrin pätkä seinää jätettiin pystyyn tilaa jäsentämään- ja myös paikaksi johon saamme kytkimet katto- ja chromavaloille sekä pari töpseliä.

Viikonlopun aikana homma eteni siihen pisteeseen että isoimmat purkutyöt on nyt tehty. Seuraavaksi pääsemme jo pikkuhiljaa rakentamaan. Ennen greenscreenin pystytystä edessä on siivous, katon akustointi ja sähkötyöt. Sähkön osalta saamme itse kyllä vedettyä tarvittavat kaapelit oikeille paikoilleen, sitten paikalle kutsutaan sähkömies hoitamaan kytkennät kuntoon.

Samalla kun alakerrassa revittiin vanhaa rikki, yläkerrassa Era sai tarkkaamon lähes valmiiksi, käyttökuntoon. Tässä suhteessa olemme edellä aikataulua – mainiota!!