Tänään se alkaa. Edellisen vuokralaisen kamat ovat vihdoin pois tieltä ja pääsimme siirtämään myös oman roinakuutiomme sivummalle. Kun tila on nyt suunnilleen tyhjillään alkaa jo nähdä millainen studiosta tulee. Vaikuttaa äärimmäisen lupaavalta, lievästi sanottuna. Portaiden välitasanteelta pääsee kätevästi ottamaan yläkulmakuviakin.

Saimme remppasuunnitelmia tehtyä jo melko pitkälle. Ihan ensimmäinen työvaihe on kuitenkin tilan keskellä olevan väliseinän ja työmaakopin purkaminen. Tavoitteena on saada seinät nurin ensi viikonlopun aikana. Teimme pikku kolon, seinä  on kipsilevyä, koolinkia ja vuorivillaa. Jonkin verran kaapeleita tuolla kulkee myös, pitää hommata sähkäri paikalle kunhan ensin saadaan toinen puoli seinästä revittyä auki.

Tila tuntuu jo nyt avaralta, saati sitten kun remppa on valmis. Hyvä tästä tulee.