Moi. Remonttikuumeen keskellä päätin laittaa muutaman perusasian kuntoon liittyen verkkoviestintäämme. Onhan tämä puoli kuitenkin päivätyöni ydintä ja neljännen studion osalta en voi enää vedota ”suutarin lapsiin”, että miksei omat kalikat muka ole koskaan kunnossa.

Pari plugaria hoitaa homman automaattisesti

SW4:n saitin CMS-softana käytetään WordPressiä, joten sekä Twitter että Facebook -linkkaukset hoituvat varsin vaivattomasti käyttäen valmiita yhteisöjen kehittämiä ilmaisia Plugareita. Facebookin osalta käytän ”Ad link to Facebook” -pluginia ja Twitteriin viestit lähetetään ”WP to Twitter” -plugarilla. Nämä molemmat ovat normaalia pikkaisen vaikeampia asentaa ja ok, myönnetään avoimesti, että minäkin jouduin kaivamaan manuaalit esille. Molempien asentaminen on sujuvaa kun tietää mitä tekee (tai lukee manuaaleista niinkuin mä). Sekä Twitter että Facebook vaativat plugarien autentikointia toimiakseen ja asennuksen jälkeen pientä konffaamista.. mutta kun asennus on tehty ne toimivatkin taustalla kuin junan vessa.

[blockquote type=”blockquote_line” align=”right”] Tarkoituksenamme on jakaa puolueetonta käytännön infoa vaikeampien visuaalisten asioiden toteuttamisesta[/blockquote]

Näin blogijutut päivittyvät nyt automaattisesti Facebookiin sekä Twitteriin ja voit seurata meitä sieltä helpommin. Käyppä siis laikkaamassa.  Tavoitteenammehan on pikkaisen avata tätä studiolla tapahtuvaa toimintaa aina kun asiakkaat sen sallivat. Sekä myös taustalla vaikuttavan aatteellisen yhdistyksemme, Spacewhale ry:n jalon periaatteen mukaisesti jakaa puolueetonta informaatiota musiikin, äänen, videon, valokuvaamisen sekä efektien tuottamisesta, nimenomaan tekijän näkökulmasta. Ja maustettuna jollain kustannustehokkuutta lisäävällä oivalluksella höystettynä 🙂 Toivottavasti saat johonkin työhösi helpotusta kauttamme.. Autamme myös studiovieraitamme tarvittaessa tekemään vaikeita visuaaleja – telkkariin, verkkoon, printtiin jne. tarpeen mukaan. Voit myös kysyä meiltä apua jos siltä tuntuu..

Hyvät syksyn alut !