20130708_1602_Soittotila

Vaikka täällä blogissa on ollut kovin hiljaista näin kesäaikaan, se ei tarkota että kehitys verstaalla olisi pysähtynyt. Soittotila alkaa vihdoin olla suunnilleen sillä mallilla kuin tarkoitus oli – sitten viime päivityksen sinne on asennettu kohdevalaistus, huoltopiste on erotettu verholla, äänitys / miksauspisteeseen on tullut uusi Amphionin tarkkailu ja hommasimmepa kunnon tuulettimenkin viilentämään rokin tiimellyksessä hikoilevia soittajia.

Uudistukset eivät jää tähän: yläkerran miksaamoon tuli uusi työasema, ja siellä ollut kone siirrettiin studiotilan yhteyteen Mac -pisteeksi, josta löytyy äänitys- ja miksausmahdollisuuden lisäksi myös esim. Adoben softapaketti kuvan muokkaukseen. Kuunteluksi tähän hankittiin Behringerin hintaluokassaan mainioiksi kehutut truthit.

Taukotilakin sai kohdevalaistuksen – sekä tämä että soittotilan valaistus / sähkö kytketään päälle samassa tolpassa sijaitsevalla kytkimellä kuin muukin valaistus studiolla. WC:hen saatiin viimein hieman naisen käden jälkeä, nyt sieltä löytyy vihdoin peili, hylly saippuolille jne., talous- ja vessapaperitelineet sun muuta oleellista. Kiitokset Riikalle toteutuksesta.

Meikkipiste siirtyy näillä näkymin yläkerran käytävältä studion yhteyteen. Yläkerran neuvotteluhuonetta on remontoitu, siellä on nyt uusi kokolattiamatto ja parempi valaistus. Hommat jatkuvat vielä, niistä siis myöhemmin lisää.