Ekin työstäessä alakerran huoltotilaa otin hoitaakseni yläkerran suunnitteluhuoneen sisustamisen. Suurempaa remppaa tilassa ei tarvinne tehdä. C-studio on sisäpiiriläisten omassa käytössä ja sen tarkoitus on toimia niin luovana temmellyskenttänä kuin neukkarina tai vaikkapa elokuvateatterina.

Tänään jätettiin tilaus seitsemänkymmentä tuumaisesta SHARP AQUOS LED telkkarista. Vaihtoehtona oli HD videotykki, mutta jotenkin tällainen nykytöllö alkoi tuntua juuri oikealta vaihtoehdolta, niin omien videotuotosten, presentaatioiden kuin vaikkapa rentouttavan pelaamisenkin kuvanlähteeksi. Ja onhan se kieltämättä aika hyvän näköinenkin :). SHARPin kuvaruudun halkaisija on noin 177 cm.  Seuraavaksi ihmetelläänkin miten h-tissä se saadaan hinattua yläkertaan.. heh heh!

Mukaan otettiin AudioPron Addon 6 aktiivikaiuttimet sekä pakettiin sopiva snadi subbari, Tekniikan Maailman kaverit ovat pitäneet niitä hintaluokassaan erinomaisina ja kohtahan se kuullaan omin korvin. Itselläni on edelleen käytössä varmaan 1o vuotta vanha AudioPron pieni 5.1 setti ja siitä rohjenneena ei voinut vastustaa kiusausta 🙂

Tohon kun lisätään mahdollisesti joulupukin mulle toimittama AppleTV ja Pleikkari niin mitähän muuta sitä tällainen tavallinen AD oikeesti voi toivoa kahvihuoneeltaan..

Linkit:

[list style=”arrow” color=”orange”]