Olin tänään siivoamassa Verstaalla ja kaiken tohelluksen keskellä tajusin, että uusi SW4 on käsittämättömän miellyttävä paikka touhuta. Näin ei todennäköisesti olisi ilman esi-isiemme päättäväistä toimintaa viime vuosisadan alkupuolella. Respektiä!

Nyt kun remontti on valmis niin kiitos ja kumarrus koko SW4:n porukalle, apumiehille, perheille ja sisäpiirille hienosta työstä. Tästä on hyvä jatkaa näissä merkeissä 🙂

Aika lohduton näkymä toisessa kerroksessa sijainneeseen Spacewhale kakkoseen 🙁

Pistetään tähän oheen vielä muistin virkistämiseksi kappale joka on äänitetty jo edesmenneeellä Spacewhale 2 studiolla (enemmänkin treeniskämppä kyllä). Kappale on nimeltään Kuudes joulukuuta. Sen on säveltänyt Kim Wist, joka laulaa ja soittaa liidikitaraa. Rummuissa on tietenkin Eki, bassossa meikäläinen ja toista sähkistä polkee Teemu. Bändi treenasi säännöllisesti jonkun aikaa SW3:ssa.

Sydänkohtaus: Kuudes joulukuuta

-Terveisin, Era