Iso päivä taas tänään, ensimmäinen kerros vihreää sudittiin greenscreenille. Etukäteen jännitti hieman värin sävy, testipurkit oli tehty eri pohjaan (testailin Harmonyllä – iso pänikkä on Teknos Pro 5 -maalia). Jes, tuntui osuvan erittäinkin hyvin maaliin. Sangen lähellä Roscon greenscreenmaalia ollaan. Tuukka oli jälleen jeesaamassa, kiitokset taas, hyvin pysyi tela letkumiehen kätösissä. Jo ensimmäisen maalikerroksen jälkeen seinä on ihan okei vihreä, mutta paranee vielä kertaluokan verran kun maalataan pariin kertaan päälle…

Myös kahden seinän ja lattian välinen pyöreä kulma (heh) alkaa saada muotoaan. On siinä vielä reilusti parantamisen varaa ennen kuin kannattaa vetää maalia siihenkin, mutta hyvällä mallilla ollaan jo parin päivän puuhastelun jälkeen. Pohjalla muutama kaarelle taivutettu liuska kovalevyä tukemassa, niiden päällä muotoon leikattua muovimattoa kuumaliimattuna, ja päällimmäisenä kipsiä ja kangassuikaleita. Seuraavalla kerralla sitten tasoitetta – joko lisää kipsiä tai muuta pakkelia. Tulee varmaan ihan toimiva.