Kaksi pitkää rempparupeamaa taas takana – erikoiskiitokset Tuukalle eilisestä avusta! Nyt on kaikki greenscreenin levyt ruuvattu seinään ja pahimmat irvistykset kitattu. Vielä varmaan hienosäädetään saumoja ja hoonataan pariin kertaan, mutta ihan kohta päästään jo maalaamaan. Rakentaessa koitettiin aika montaa eri taktiikkaa – ekat pari levyä nostettiin vasemmanpuoleiselle seinälle ylös yhtenä elementtinä, kattoa vasten tulevat taas levy kerrallaan erinomaisen työläästi sovitellen – lähemmäs neljän metrin korkeudessa katon rajassa ei ole erityisen helppo jinksata kaarien saumoja kohdilleen. Lattiaa vasten tulevat levyt tehtiin taas elementtimeiningillä – ensin teipattiin takapuolelta useampi levy yhteen (toisella seinällä kolme, toisella neljä), sitten nostettiin koko paketti ylös. Näin saatiin saumat osumaan kerralla riittävän hyvin kohdilleen – joihinkin kohtiin jäi pieniä rakoja ja muutama levy sai taisteluvammoja, mutta ne hoituvat kittaamalla.

Seinien ja lattian välinen kolmikulma on edelleen auki – siihen on tarkoitus yrittää sovitella muovimatosta pyöreä kaari yhtenä palana – mielenkiintoista nähdä onnistuuko. Jos ei, varalla on pari muutakin suunnitelmaa…