Homma on taas edennyt ihan kivasti sitten viime kerran. Yläkerran tarkkaamossa tehdään jo musaa täydellä vauhdilla, alakerran studio edistyy lähes aikataulussa. Alun perin oli tarkoitus että greenscreeni oltaisiin saatu rykäistyä pystyyn jo tämän viikonlopun aikana, mutta ihan siihen emme ehtineet. Hyvällä alulla homma on kuitenkin, konsepti osoittautui toimivaksi, ensimmäiset elementit ruuvattiin seinään tänään. Huomenna sitten lisää.

Huomenna on tarkoitus myös kärrätä purkujätteet sorttiasemalle ja tehdä sähkötyöt niin pitkälle kuin mahdollista, jos vain tarvikkeet ehtivät tulla taloon.comista. Teimme sähkömiehen kanssa jo aiemmin suunnitelman greenscreen -alueen sähkömuutoksista. Kun homma on valmis, kattoon jo ruuvattuihin parruihin tulee muutama pistorasia ja greenscreen -valot. Kaikille näille (ja olemassaoleville kattovaloille) tulee kytkimet stagen nurkassa olevaan tolppaan – näin ei tarvitse aina kiipeillä tikkaille kun haluaa sammuttaa katossa olevia valoja.

Jossain myöhemmässä vaiheessa studioon saattaa tulla pieni valopöytä ja muutama himmenninkanava, jätämme näiden kaapeloinneille tilaa kouruihin.