Moi. Tosi moni on kysynyt että mikä ihmeen Indaba?

Tietysti parhaan käsityksen saat kun menet webbiin ja katsot, mutta useimmille ei näemmä kuitenkaan ole oikein auennut mitä kaikkea siellä on, ja miksi mä aina referoin Indabaa puhuttaessa todella hyvästä werkkopalvelusta.

Indabamusic.com on New Yorkilainen firma, jonka palvelun näkyvin osa muusikoille on yhdessä major-labelien (ja myös indie-yhtiöiden) kanssa julkaistavat remiksaus, sävellys.. whatever -kilpailut: Peter Gabriel, Brian Culbertson, Mike Oldfield (Tubular Bells!) vain joitain mainitakseni… Johtuen tietysti elektronisen musiikin tekemisen suuresta suosiosta paljonhan siellä on räppiä, teknoa, poppia, jne remiksattavana.. Jäsenistö on tottakai suurimmilta osin tavallisia meikäläisiä, mutta joukkoon mahtuu ihan oikeita, ihan oikeasti, iha oikeilla pytyillä palkittuja tekijöitäkin.. Kaikkiaan Indabassa väittävät meitä jäseniä olevan jo yli 700.000.. [blockquote type=”blockquote_quotes” align=”left”]Voin luoda yhteisön kaverien kanssa musaprojekteja, osallistua (oikeasti) kiinnostaviin keskusteluihin sekä vaikka panna omaa musaa iTunesiin myyntiin – melkein ilmaiseksi! [/blockquote]

Eikä tässä vielä kaikki, sanotaan…

Minulle Indaba tarjoaa paljon muuta kuin nuo kisat: voin luoda yhteisön kaverien kanssa musaprojekteja, osallistua (oikeasti) kiinnostaviin keskusteluihin sekä vaikka myydä omaa musa iTunesissa lähes ilmaiseksi!! Eli Indaba ei ota välistä mitään vaan vain Applen komissio otetaan päältä pois. Ja sehän on jotain ihan toista luokkaa kuin Nokia komissiot – haha! Apple ottaa dollarista muistaakseni 8-9 senttiä!!! Nottia tuohan voisi olla kannattavaa olettaen että osaisi tehdä kaupallista musiikkia, lol

Indaba myy jäsenyyksiä ja veturina on avaimet joilla mennään mukaan kilpailuihin.. Niitä saa uutena jäsenenä kolme kappaletta ilmaiseksi jotta ehtii jäädä koukkuun.. Siis niinhän siinä käy jos tykkää… Vuosi maksaa 50 dollaria ja väitän että jos kaipaat musiikillista miksailu aktiviteettia jossa on jotain järkeä niin Indaba on yksi parhaista paikoista.. On näitä muitakin, mutta niistä bloggaillaan vähän myöhemmin.. Mutta loppuun varoituksen sana: Älä missään nimessä mene Indabaan jos olet kiireinen yrittäjä tai friikku, kohta poltat työaikaasi fiilistelyyn ja sehän ei tietenkään käy 🙂 Cheers!

[hozbreak] [two_columns ]

Linkkejä:

» Mun profiili Indabassa: http://www.indabamusic.com/people/Era

» Mun kauppapaikka @ Indaba.me: http://indaba.me/Era

[/two_columns] [two_columns_last ]

» Mun Indaban julkiset kauheet räpellykset… whattaheck, nastaa on ollut:

[/two_columns_last] [hozbreaktop]