Pääsimme taannoin jo kokeilemaan Blackmagicin kameraa oikeassa tuotannossa, kuvasimme sillä Anne Mattilan videon ”Elämä on lahja”.  Tuotanto sujui kaikin puolin mukavasti, ja työntäyteisen päivän jälkeen verstaan alakerran lähes jokainen nurkka oli toiminut settinä. Studiolla käyneet varmaan tunnistavatkin videolta ainakin portaat ja asiakasnurkkauksen… kuvasimme myös muutaman oton greenscreenillä, mutta näitä kuvia ei lopulta tarvittu.

Annemattila2

Videon loppupäässä on setuppi joka tehtiin lähes kynttilänvalossa – ISO 1600 ja nopeat lasit (50 mm f/1.8 ja 85 mm f/2) riittivät, juuri ja juuri. Kohinaa oli näissä kuvissa jo jonkin verran ja sitä poistettiin jälkituotannossa – aika rajoilla siis mentiin.

Video on nähtävillä IS:n sivuilla:

http://www.iltasanomat.fi/videot/viihde/vid-1288544134791.html

Nyt myös Youtubessa, paremmalla laadulla: