Spacewhale 3 on kohta tyhjennetty

Vanha studio Lauttasaarentiellä Hedengrenin talossa on historiaa. Kiitos kaikille jotka kävitte, hienoja muistoja jäi 🙂 Nyt on kuitenkin aika mennä eteenpäin ja vuokrasopimus on allekirjoitettu uudesta tilasta, yllätys, yllätys.. Helsingin Lauttasaaressa. Järjestyksessä neljäs yhteinen tila on kooltaan noin 160 m2 ja pitää sisällään myös toimistotilat toisessa kerroksessa. Suunnitelmat on valmiina ja remonttia päästään tekemään lokakuun taitteessa entisen vuokralaisen poistuttua.

SW4 Verstas keskeisellä paikalla

Vattuniemenkatu 19 sijaitsee Lauttasaaren”luovassa korttelissa”. Naapurustossa on luovien alojen yritysten keskittymä, mm. levy-yhtiöitä, mainostuotantoyrityksiä, mainostoimistoja, webbifirmoja sekä nyt myös efektipajamme ja green screenstudiomme – Verstas. Verstas nimen uusi paja sai johtuen tilojen menneisyydestä. Puuseppä Eloranta rakensi kiinteistön pajalleen vuonna tappi ja kirves.

Pysy kuulolla, ja jos kiinnostaa niin pyydä tarkempi esittely Eralta. Cheers!